Navijači i simpatizeri NK Čelik na Skupštini kluba moći će obnoviti svoje članstvo
Za narednu godinu očekuje se još veći broj članova. Foto:NK Čelik

Redovna sjednica Skupštine kluba 22. decembra

Navijači i simpatizeri NK Čelik na Skupštini kluba moći će obnoviti svoje članstvo

D. Kurbegović

Kao što smo već pisali, redovna sjednica Skupštine NK Čelik iz Zenice bit će održana 22. decembra u 18 sati. Osluškujući prijedloge članova, klub je odlučio da se ranije krene s učlanjenjem u klub za narednu godinu.

Ovo će sigurno biti prilika za sve članove da obnove svoje članstvo na Skupštini kluba, pogotovo za članove koji stanuju u inostranstvu, te koji će za praznike biti u Zenici.

Također, učlanjivanje će se nastaviti i naredni dan, u petak (23.12.) u periodu od 08:00 do 16:00 sati u prostorijama stadiona Bilino polje, kao i naredne sedmice u istom periodu, te nakon novogodišnjih praznika.

Svi članovi će prilikom učlanjenja svoju člansku karticu dobiti na licu mjesta, te će tako izbjeći dodatno čekanje za izradu članske kartice. Kada je u pitanju cijena po kategorijama to iznosi: I kategorija (zaposleni i punoljetni članovi) – 60,00 KM, II kategorija (nezaposleni, studenti, učenici, žene, osobe sa invaliditetom, penzioneri) – 40,00 KM, III kategorija (maloljetni) – 20,00 KM i IV kategorija (VIP članovi) – 600,00 KM. Prema podacima sa zvanične stranice kluba, zaključno sa 17. novembrom ove godine se u klub učlanilo 610 osoba što je veći broj nego prošle sezone, a Uprava kluba nada se da će u narednoj godini taj broj biti još veći.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Zenički klub je podsjetimo početkom mjeseca svojim članovima poslao izvještaj o izvršenju budžeta za tri kvartala u ovoj godini, a na Skupštini kluba članovi će imati priliku i da vide kompletan izvještaj za ovu godinu.

Nema sumnje da je naredna godina za NK Čelik veoma značajna, jer se očekuje da klub uđe u viši rang takmičenja (Prva liga FBiH), ali i da se odblokira glavni račun kluba, što bi prema mnogima bila najveća pobjeda kluba u posljednjih 20-tak godina. Mnogo izazova je pred klubom s Bilinog polja, a navijači se nadaju pozitivnim ishodima, te vraćanju kluba na staze stare slave u narednom periodu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Convicts
Crno crveno srce je moje.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi