Navijači Intera žestoko isprozivali Icardija: Taj mali čovjek ne zaslužuje da nosi dres Intera

Argentinac ponovo na meti navijača

Navijači Intera žestoko isprozivali Icardija: Taj mali čovjek ne zaslužuje da nosi dres Intera

S. Pašalić

Inter je sinoć na svom terenu odigrao 1:1 u derbiju protiv Rome.

Roma je povela golom El Shaarawyja u 14. minuti, a Inter je golom Ivana Perišića u 61. minuti stigao do boda.

Samo sedam minuta ranije u igru je ušao Mauro Icardi kojeg je trener Intera Luciano Spalletti ostavio na klupi nakon što je posljednje tri utakmice počinjao od prve minute.

Navijači Intera su se danas oglasili i još jednom napali Icardija koji je i tokom utakmice dobio uvrede na svoj račun.

"Taj mali čovjek koji nosi 'broj 9' ne zaslužuju Inter, jer nije pokazao ni minimalnu profesionalnost koju bi svaki igrač trebao pokazati izražavajući poštovanje za dres, za javnost koja vjeruje u njega ili bar za tim za koji igra"

"Mi smo sigurni da 'broj 9' ne može biti igrač na kojem se može graditi ekipa koja može predstavljati budućnost kojoj se svi nadamo, budućnost koja po našem mišljenju ne može i ne smije se nikada gledati kroz pobjedu po svaku cijenu, već kroz tim koji pokazuje poštovanje prema bojama koje zastupa i uvijek daje sve za Inter, mi ne tražimo ništa drugo"

"Možemo reći da se u drugoj evropskoj ligi može dogoditi ono što se događa u našem timu, ali pitanje koje postavljamo je: 'Jeste li ikada vidjeli igrače u drugim prvenstvima da se pretvaraju da su povrijeđeni, odbijaju igrati, smiju se prije poraza svoje ekipe i napuštaju tim mjesecima i nameću svoj povratak preko advokata?", stoji u saopštenju navijača Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter će vrlo vjerovatno prodati Icardija i to za mnogo manje novca nego što je planirao. Madridska Marca piše kako će Argentinac milanski klub napustiti za cifru od 50-ak miliona eura.

Za njegove usluge je posebino zainteresovan Real Madrid koji će tokom ljeta značajno osvježiti igrački kadar.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi