Navijači ismijavaju Higuaina nakon sinoćnje fotografije: Je li htio pojesti medalju?

Argentinac ponovo predmet ismijavanja

Navijači ismijavaju Higuaina nakon sinoćnje fotografije: Je li htio pojesti medalju?

Navijači Chelseja, ali i ostalih klubova uveliko ismijavaju Gonzala Higuaina zbog fotografije s trofejom Evropa lige i medaljom.

Iako je u pitanju jedan od najboljih svjetskih napadača posljednjeg desetljeća, Higuain se posljednjih godina susreo sa brojnim kritikama na račun svog izgleda.

Navijači mu zamjeraju višak kilogrma, a sve je počelo onog dana kada se prvi put pojavio u dresu Juventusa. Tada zaista nije izgldedao kao profesionalni fudbaler jer je imao barem 10 kilograma viška, a navijači mu to ni dan danas nisu zaboravili pa koriste svaku priliku da ga ismijavaju.

Posljednja fotografija na kojoj popularni Pipita grize medalju osvojenu nakon sinoćnjeg finala u Bakuu asicira navijače na to da ju je htio pojesti.

Argentinac će sljedeći put sigurno dva puta razmislitiprije nego što objavi ovako nešto na Instagram...

Sarri govorio o budućnosti Gonzala Higuaina

Podsjetimo, popularni Pipita je došao u redove Chelseaja u januaru mjesecu na posudbu iz Juventusa, a od tada je postigao pet golova u Premiershipu.

O njegovoj budućnosti u plavom dresu nedavno je govorio i trener Maurizio Sarri.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Ne znam ništa o budućnosti Gonzala Higuaina, morat ćete pitati ljude u klubu. Za napadača nije lako igrati ovdje, posebno za nekoga ko je navikao da igra u Italiji i Španiji. Nije se lako adaptirati na ovo takmičenje jer je mnogo drugačije fizički. Ako on ostane, onda u sljedećoj sezoni možemo napravitzi velike stvari", rekao je Sarri.

Pipita je osim za Chelsea u karijeri igrao za River Plate, Real Madrid, Napoli, Juventus i Milan.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti