Navijači izabrali najbolji tim Juventusa u historiji
Foto: EPA

Tim iz snova

Navijači izabrali najbolji tim Juventusa u historiji

Endin Čaušević

Juventus je jedan od najvećih evropskih klubova za koji su igrali i još uvijek igraju neki od najboljih igrača svijeta.

Stara dama je nedavno na svojoj zvaničnoj stranici pokrenula glasanje za igrače koji trebaju činiti tim iz snova ovog kluba. U konkurenciji je bilo mnogo igrača, ali na kraju su prema glasovima izabrali 11 najboljih za koje navijači misle da čine tim iz snova ovog kluba.

Najbolji sastav Juventusa prema izboru navijača izgleda zaista fenomenalno. Odabrana je formacija 3-4-3, a nažalost neki igrači koji su obilježili eru ovog kluba nisu bili ni blizu da se nađu u ovom sastavu.

Tim iz snova Stare dame: Buffon, Thuram, Scirea, Chiellini, Pirlo, Zidane, Nedved, Platini, Baggio, Del Piero, Trezeguet.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti