Navijači Jedinstva Tahirovića izabrali za najboljeg igrača sezone
Tahirović (desno)

Laskavo priznanje za mladog defanzivca

Navijači Jedinstva Tahirovića izabrali za najboljeg igrača sezone

S. Mlaćo

Kako se bliži kraj sezone, tako i navijači klubova u našoj zemlji počinju sa biranjem najboljih pojedinaca.

Tako je i u bihaćkom Jedinstvu gdje je najveći broj glasova osvojio mladi defanzivac Adi Tahirović koji je svojim sjajnim i borbenim partijama osvojio srca navijača.

Tahirović je na mala vrata stigao u Jedinstvo, ali vrlo brzo postao nezamjenjivi član prve postave i važna karika u timu Vlade Jagodića. U dosadašnjem dijelu sezone upisao je 23 nastupa i jednu asistenciju, a zbog tri žuta kartona propustio je meč prošlog kola protiv Goražda i to se odmah osjetilo u igri Bišćana. Upisali su poraz od čak 6:1.

Tahirović će gotovo sigurno napustiti Jedinstvo, a saznajemo da je na njegovu adresu pristiglo par ponuda iz inostranstva. Za SportSport.ba ističe da o tome ne razmišlja, tačnije da je skoncentrisan samo na igre u Jedinstvu i završetak sezone.

"Prvo želim da se zahvalim navijačima. Svakako da mi mnogo znači njihova podrška i povjerenje koje su odlučili da mi pruže, te će to svakako biti motiv više do kraja sezone. Kada su ponude u pitanju, zaista sam skoncentrisan samo na Jedinstvo i želim da sezonu završimo što boljim uspjehom. Onda slijedi pauza, pa ćemo vidjeti", kazao je Tahirović za SportSport.ba.

Tahirović je u Jedinstvo stigao iz švedskog Linkoping Cityja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Odigrajte za svoj opstanak I nebrukajte Svoje nebesko ime vi igrajte nedajte toj plastici da vas uzmu I igrajte, za Velez. Ko su oni Olimpik plastika 5 navijaca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi