Navijači Juventusa "sahranili" Insignea, dvojica teško stradala tokom proslave

Loše vijesti iz Torina

Navijači Juventusa "sahranili" Insignea, dvojica teško stradala tokom proslave

E. Škorić

U Juventusu se danas slavila titula, no ima i lijepih i ružnih vijesti.

Na oproštaju Gigija Buffona Juventus je s 2:1 pobijedio Veronu, ali je naslov već ranije bio osiguran.

Poslije završetka utakmice Stara dama je slavila sedmi uzastopni Scudetto, no navijači Juventusa, odnosno jedan dio njih je otišao malo predaleko, pa možemo reći da su i pretjerali.

Oni su, naime, pokazali koliko ne vole (da ne kažemo mrze) Napoli, pa su nosili majice "Napoli merda", a uz sve to "sahranili" su nogometaša Napolitanaca i legendu tog kluba Lorenza Insignea.

Na proslavi se dogodila i jedna nesreća. Tokom parade u centru Torina stradalo je šest navijača, a dvoje je završilo u bolnici s teškim povredama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neslužbeno je došlo do sudara timskog autobusa s otvorenim krovom i autobusa u kojem su bili žestoki navijači Juventusa. U izvještaju italijanskih medija piše da se radi o jednom navijaču s italijanskim i jednim s irskim pasošem.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Sport je da se uziva i voli klub svoj a isto postuj druge klunove... a ne mrznja i tuca. Sport je postao opasan za navijace.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi