Pjanić: Buffon je jedan od najvećih svih vremena

Sretan što je dijelio svlačionicu s Buffonom

Pjanić: Buffon je jedan od najvećih svih vremena

E. Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić je kazao kako je Gianluigi Buffon "jedan od najvećih svih vremena".

Juventus je danas s 2:1 savladao Veronu, a u ovom meču je bh. reprezentativac postigao gol iz slobodnjaka, oprostio se Buffon i proslavila se nova titula prvaka Italije.

"Važno je da smo ovu sezonu okončali pobjedom. Ovo je najbolji Scudetot, svi su radili sjajne stvari. Nedostaje nam samo Liga prvaka i mislim da ćemo doći do nje u narednim godinama. Juventus zasigurno radi na tome", rekao je Pjanić, dodavši:

"Buffon je jedan od najvećih igrača svih vremena. Ne znam da li napušta nogomet, ali napušta Juventus. Mnogo će nam nedostajati, on je veliki čovjek i bila je čast biti njegov saigrač".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Buffon je u Juventusu proveo 17 godina, a ostaje da vidimo šta će odlučiti, da li će završiti karijeru ili će odraditi još barem jednu sezonu u nekom drugom klubu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi