Igrači izlaze na teren, na tribinama započela prepucavanja

Igrači izlaze na teren, na tribinama započela prepucavanja

Edmir Škorić

Finale Kupa BiH između Veleža i Zrinjskog počet će u 18 sati, a tribine zeničkog stadiona već se polako pune.

Okršaj mostarskih rivala izaziva ogromnu pažnju i svi s nestrpljenjem čekajo duel koji mnogo znači i za jedne i za druge.

Velež želi da odbrani trofej iz prošle sezone, Zrinjski bi da sjajnu sezonu okonča na savršen način - duplom krunom. Rođeni bi također pobjedom izborili i Evropu, što im je dodatni motiv.

Veliki broj navijača stigao je u Zenicu. I jedni i drugi imaju po 3000 navijača. Rođeni su vozom doputovali, dok su Ultrasi sa 30-ak autobusa u koloni došli nakon njih.

Odmah su počela navijačka prepucavanja. Igrači su izašli da 'osjete' teren Bilinog polja, dok se navijači puštaju pomalo na tribine.

Oni koji su već unutra, počeli su sa prepucavanjima, ali za sada je sve pod kontrolom i nema incidenata niti nepredviđenih situacija, iako je jasno da će pripadnici javnog reda i mira imati puno posla danas.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Kup, Kup, Kup je naš", glasno skandiraju navijači Veleža, koji su ranije došli i trenutno ih je više na tribinama, dok gostujući navijači tek treba da popune svoj sektor.

Definitivno se nadamo nogometnom spektaklu i da će proteći sve u najboljem redu, a navijačka prepucavanja su ionako sasvim normalna stvar i neka ostane na tome.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi