Voz sa navijačima Veleža stigao u Zenicu

Atmosfera se zagrijava

Voz sa navijačima Veleža stigao u Zenicu

H. Zilić

Zagrijava se atmosfera za finale Kupa Bosne i Hercegovine između Veleža i Zrinjskog koje se večeras igra u Zenici na stadionu Bilino polje sa početkom u 18 sati.

Navijači oba tima lagano pristižu u Zenici, a na ulicama bh. grada je veliko policijsko obezbijeđenje.

Navijači Veleža došli su rutom preko Konjica, Jablanice i Sarajeva, dok su navijači Zrinjskog došli rutom preko Posušja, Kupresa, Viteza.

U ovim trenucima na željezničku stanicu u Zenicu stigao je i voz sa najvatrenijim navijačima Veleža, popualrnim Red Army.

Navijačka grupa "Red Army" kao i prošle godine i ove godine krenula je na finale vozom, a uskoro će se pridružiti i ostalim navijačima Veleža.

Nakon što se skupe krenut će i korteo ulicama Zenice do stadiona Bilino polje.

Oglasi

U Zenici je fenomenalna atmosfera, vjerujemo da će tako biti na tribinama.

Nema sumnje da će ovo biti još jedna dobra fudbalska predstava, možemo reći i fudbalski praznik u naššoj zemlji koji ćemo pamtiti.

Finale ima veoma bitan značaj za oba kluba.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Velež bi osvajanjem Kupa izborio plasman u Evropu treći put u nizu, a i odbranio bi titulu u Kupu.

Sa druge strane, Zrinjski je novom titulom prvaka još jednom pokazao dominaciju u bh. klupskom fudbalu, a osvajanjem Kupa, prvi put bi u historiji stigli do duple titule.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Navijacima podvelezja
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi