Za Morena nema mjesta na Anifeldu, ponuđen bivšem klubu
(Foto: EPA) Ove sezone je Alberto Moreno upisao samo jedan nastup u Premier ligi i jasno je da za njega nema mjesta na Anfieldu

Španac uskoro napušta Liverpool

Za Morena nema mjesta na Anifeldu, ponuđen bivšem klubu

Alberto Moreno, španski lijevi bek, odavno nije u planovima Jurgena Kloppa, a već neko vrijeme se špekuliše o njegovom transferu.

Iako su se kao njegove potencijalne destinacije pominjali čak i Barcelona i Arsenal, mnogo je realnija opcija ona o kojoj sada piše španska Marca.

Navodno je Liverpool ponudio Alberta Morena njegovom bivšem klubu, Sevilli, a 26-godišnji Španac bi Anfield mogao jako brzo napustiti Anfield pošto njegov ugovor sa Redsima vraži do kraja ove sezone.

Liverpool bi njegovom prodajom u januaru zaradio koliko-toliko novca, iako nije poznato koliko bi mogao koštati Morenom transfer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Alberto Moreno je u Liverpool stigao upravo iz Seville 2014. godine za nešto više od 18 miliona eura.

Ove sezone je upisao tri nastupa za Liverpool i to po jedan u Premier ligi, Ligi prvaka i Carabao kupu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi