Navijači Liverpoola ne mogu vjerovati šta je Milner rekao prilikom bacanja novčića
Milner vjerovatno nije imao namjeru da uvrijedi navijače Liverpoola, ali u njihovim glavama je vjerovatno tako ispalo.

E, sad smo sve vidjeli

Navijači Liverpoola ne mogu vjerovati šta je Milner rekao prilikom bacanja novčića

Kapiten Liverpoola na sinoćnjoj utakmici James Milner našao se na udaru kritika navijača ovog kluba poslije meča protiv Crvene zvezde.

Liverpool je izgubio u Beogradu sa 2:0 uprkos tome što je bio ogroman favorit, pa su navijači popularnih Redsa tražili krivca na sve moguće načine.

Jedan od onih koji je bio meta njihovih napada je vezni igrač Milner, ali zbog bizarnog razloga.

Naime, pred sami početak utakmice, prilikom bacanja novčića, glavni sudac Antonio Mateu Lahoz je upitao kapitene koju boju žele izabrati - plavu ili crvenu. Naravno, običaj je da suci pitaju 'pismo ili glava', ali ovog puta je Lahoz to promijenio, a Milner je izabrao plavu boju.

Navijači Liverpoola nisu mogli vjerovati da im je to uradio obzirom da u njihovom gradu postoji rivalitet upravo između crvenog i plavog kluba, a plavi je naravno Everton.

Iako vjerujemo da Milneru nije bila želja uvrijediti navijače Liverpoola, vjerovatno će im se morati pravdati ovih dana, a i malo bolje razmisliti kada mu sudac naredni put postavi takvo pitanje.

Svemu dodajmo da je Milner na kraju i izgubio u bacanju novčića što je još više razljutilo navijače iako to baš nema nikakve veze sa samom utakmicom. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Odavno ne procitah nesto gluplje a ja poletio hahhh h
44 2
SLS11
Ovakvu glupost samo Lendo moze objaviti...
31 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi