Navijači Maccabija ne vjeruju u svoj tim: "Samo nas korona može spasiti poraza!"

Izraelci pesimistični ped dolazak Plavih iz Sarajeva

Navijači Maccabija ne vjeruju u svoj tim: "Samo nas korona može spasiti poraza!"

E. Škorić

Maccabi Haifa će u četvrtak ugostiti FK Željezničar u meču prvog pretkola Evropske lige.

Izraelci tradicionalno ne leže bh. klubovima, a Željezničar već ima loša iskustva sa ekipama iz te zemlje.

Sada im slijedi duel s Maccabijem, još jedno novo iskustvo, ali na Grbavici su naravno svjesni da su autsajderi. Uz to, šanse Maccabija su dodatno porasle nakon što je objavljeno da Plavi bez šestorice pozitivnih na Covid-19 putuju u Izrael.

I dok navijači Željezničara s dozom pesimizma čekaju utakmicu, pa donekle opravdano strahuju, interesantno da su navijači Maccabija toliko pesimistični i da uopšte ne vjeruju svojoj ekipi. U komentarima na tekst jednog izraelskog portala kako Željezničar dolazi oslabljen zbog koroanvirusa, mogu se pronaći neke neočekivane objave navijača Maccabija.

"Maccabi Haifa gubi u svakom slučaju", napisao je jedan od njih, dok je drugi dodao da će Maccabi izgubiti "čak i da igra protiv 11 ribara".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Još jednom će korona spasiti Haifu od neugodnog poraza", također je objavljeno u komentarima na jednom od izraelskih portala.

Komentare možete pročitati ovdje, ali naravno neophodno ih je prevesti sa herbejskog na neki drugi jezik.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ušao sam eto nako na stranicu i preveo sam sljedeće: "Ova ekipa je bolje poznata kao strumpfovi i gube protiv neke Mladosti redovno" ovaj drugi vidim piše "Sreća naša pa igramo protiv ovi ribara, BiH ima samo jednu Evropsku ekipu i to je FK Sarajevo" kaže ovaj drugi zidov "Jesmo mi loši, ali ovi amateri u plavim dresovima nebi mogli pobjediti našu u-10 ekipu"
5 9
DadiG
Evo ja otvorio i isprva mi sve naopako izgledalo. Potom sam uspio prevesti i Škorić je u pravu, listom su isprepadani, najviše žene, djeca i stariji. Panika. Nema brašna, riže i vode kupiti a i sa kafom su tanki. Netanyahu nosa pušku k’o Lukashenko. Strah i trepet gdje se mi iz Bosne pojavimo
9 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi