Navijači Nantesa na nevjerovatan način odali počast Emilianu Sali

Suze same teku

Navijači Nantesa na nevjerovatan način odali počast Emilianu Sali

Endin Čaušević

Fudbaleri Nantesa trenutno igraju pred svojim navijačima protiv St. Etiennea, a početak ove utakmice bio je u znaku argentinskog napadača Emiliana Sale.

Sala je bio najbolji igrač Nantesa u prvom dijelu sezone, ali je prije desetak dana za 17 miliona eura prešao u Cardiff. No, na putu za Vels u more se srušio avion u kojem je bio Sala, te argentinski napadač još uvijek nije pronađen.

Ova tragedija žestoko je uzdrmala igrače i navijače Nantesa koji su od tog kobnog događaja večeras po prvi put izašli na svoj stadion. Navijači su napravili nevjerovatnu atmosferu, te su na predivan način odali počast svom bivšem napadaču.

Cijeli stadion bio je u znaku Emiliana Sale, a na tribini gdje su najvjerniji navijači se mogla vidjeti velika zastava Argentine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi