Navijači Napolija u suzama nakon povrede Milika

Slijedi mu veoma duga pauza

Navijači Napolija u suzama nakon povrede Milika

Jučerašnju utakmicu reprezentacije Poljske protiv Danske dugo vremena po lošem će pamtiti navijači Napolija.

Njihova prva napadačka opcija Arkadiusz Milik povrijedio se tokom prvog poluvremena ove utakmice te je na pauzi zamjenjen.

Nažalost po navijače Napolija, radi se o povredi ligamenata koljena, zbog koje bi Milik trebao propustiti čak četiri mjeseca što će biti ogroman hendikep za ovu ekipu iz Serije A.

Milik je u Napoli stigao da zamijeni Higuaina, a to je uradio zaista sjajno. Postigao je čak sedam golova na devet zvaničnih mečeva za ovaj tim.

Podsjetimo da su navijači Napolija bili bijesni na Gonzala Higuaina nakon što je prešao u redove velikog rivala, a jedan restoran u ovom gradu nudio je pizzu za samo jedan euro ukoliko se Higuain povrijedi. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, na kraju je njihovog navijača zadesila ta sudbina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti