Uvjerili su Džeku, ostala im je još Vučica

Sve sluti na povratak u Premiership

Uvjerili su Džeku, ostala im je još Vučica

A. Čaušević

Još sedam utakmica i počinje ozbiljan posao. Toliko će Roma odigrati mečeva do kraja sezone nakon čega će se definitivno znati da li Edin Džeko napušta redove Vučice.

Sve sluti na Džekin povratak u Premiership, odnosno prelazak u West Ham i navikavanje na život u Londonu. Čekičari su veoma zainteresovani za kapitena bh. reprezentacije te su već poslali konkretnu ponudu.

West Ham iskusnom napadaču nudi dvogodišnji ugovor uz platu od devet miliona bruto. U suštini Džeko bi u slučaju realizacije transfera zarađivao pet miliona eura na godišnjem nivou.

Jutrošnji izvještaji italijanske štampe govore kako je popularni Dijamant zadovoljan ponudom i da su ga Čekičari uspjeli uvjeriti za dolazak u englesku prijestolnicu. Navodno se i pomirio s činjeniciom da ga Roma želi prodati te da od produženja ugovora za sada nema ništa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

West Hamu je još ostalo da postigne dogovor s Romom koja za Džeku želi 20 miliona eura što će svakako biti teži dio posla.

Top Komentari

Mele
Jak tim u p. m. sredina tabele ili borba za opstanak u ligi. bolje idi uzmi Kinezke milione i u penziju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi