Navijači Reala rekli svoje, red je na rukovodstvo kluba da realizuju veliki transfer
Foto: EPA

Anketa pokazala koga žele

Navijači Reala rekli svoje, red je na rukovodstvo kluba da realizuju veliki transfer

M. Šljivak

Više od 100.000 navijača madridskog Reala učestvovalo je u anketi koju je sprovela Marca, a u kojoj su birali idealno pojačanje za svoj tim.

Velika imena bila su u ponudi za dolazak na Santiago Bernabeu. Birali su između Harryja Kanea, Edena Hazarda, Roberta Lewandowskog, Neymara, Kyliana Mbappea, Maura Icardija i Paula Dybale, a apsolutni pobjednik je na kraju bio Kane.

Napadač Tottenhama je dobio 34 posto glasova i uvjerljivo je prvi. Iza sebe je ostavio Neymara koji je dobio 23 posto glasova, dok je treći Eden Hazard.

Ostatak ekipe nije dobio previše povjerenja navijača. Ipak, ne treba čuditi ako neko od njih ipak na kraju završi u Realu jer su u ponudi bila sve velika imena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Najviše se sa Kraljevima povezuje Eden Hazard, a zatim Mauro Icardi i Paulo Dybala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi