Navijači su uvjereni: Balotelli se vraća u Premier ligu

Super Mario stiže na St. Mary's?

Navijači su uvjereni: Balotelli se vraća u Premier ligu

"Nestašni" Mario Balotelli uživa u Francuskoj. Italijanski napadač je uspio, koliko-toliko, vratiti svoju karijeru na pravi put od kada je stigao u Nicu. Balotelli je u Nici ponovo počeo postizati golove, ali su se pojavile špekulacije da on ipak želi napustiti klub.

Njegov novi klub bi, navodno, mogao biti Southampton, barem tako smatraju navijači Svetaca.

Southampton se trenutno nalazi u nezavidnoj situaciji u Premier ligi. Sveci zauzimaju 17. poziciju na tabeli i hitno im je potrebno pojačanje u napadau s obzirom da su Shane Long i Manolo Gabbiadini u lošoj formi, dok je Charlie Austin van stroja zbog povrede.

Navijači Southamptona su, međutim, sada u "transu" jer su ubijeđeni da na St. Mary's stiže Mario Balotelli.

Na ovakvo mišljenje ih je naveo jedan post na Twitteru bivšeg igrača Southamptona Leandrea Griffitna. On je, naime, na "lukav" način nagovijestio da u Southampton stiže pojačanje iz Nice.

Napisao je Griffit da navijače Southampton očekuje ugodno iznenađenje (eng. nice), i to koristeći veliko slovo u riječi "nice".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da će navijači dobiti ugodno ("Nice") iznenađenje ove zime... Neka velika imena stižu, ne mogu još reći koja", napisao je Griffit i pokrenuo pravu "lavinu" komentara navijača Svetaca, a činjenica da Balotelli nije igrao u sinoćnjem duelu Nice i Monaca poslužila je kao "potvrda" transfera za simpatizere Southamptona.

Podsjetimo, Mario Balotelli je dobro upoznat sa engleskom Premier ligom s obzirom da je od 2010. do 2013. godine nosio dres Manchester Cityja, dok je od 2014. do 2015. bio član Liverpoola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi