Navijači sve više razočarani: Pojavile se fotografije i preostale dvije garniture dresova Juventusa

Sve zbog novca

Navijači sve više razočarani: Pojavile se fotografije i preostale dvije garniture dresova Juventusa

Endin Čaušević

Navijači Juventusa iznenađeni su činjenicom da njihov tim naredne sezone neće igrati u tradicionalnim prugastim dresovima.

Dres Juventusa za narednu sezonu procurio je u javnosti nakon što su objavljene fotografije Dybale i Bernerdeschija koji su fotografisani u njima za potrebe promocije istih.

Ovo će biti prvi put da Juventus neće igrati u prugastim dresovima, jer je novi dres pola crn, a pola bijel, dok se na sredini nalazi roza linija. Ovo nije oduđevilo navijače Juventusa, ali klub je to uradio kako bi zaradio više novca od prodaje.

No, danas su se pojavili i dresovi preostale dvije garniture koji su također iznenadili navijače Stare dame. Jedan dres je u potpunosti crven, dok je drugi plav sa zelenim detaljima na sebi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

new jerseys juventus 2019 2020

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
meni su lijepi ljepsi nego ove sezone, sivi je bio slican Bajernovom i Realovom isto pidzama...fulj
1 4
Edin Merlin
Bože sačuvaj,usrani adidas !!!!
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi