Navijači Tottenhama u šoku: "Harry Kane će večeras igrati protiv Ajaxa"

Britanski novinar se oglasio na Twitteru

Navijači Tottenhama u šoku: "Harry Kane će večeras igrati protiv Ajaxa"

Endin Čaušević

Fudbaleri Tottenhama večeras igraju u gostima protiv Ajaxa revanš utakmicu polufinala Lige prvaka.

U prvoj utakmici koja se prošle sedmice igrala u Londonu slavio je Ajax s minimalnih 1:0 i tako ostvario dobar rezultat pred večerašnji revanš u Amsterdamu.

Ajax je sigurno najveća senzacija ove sezone u Ligi prvaka i na veoma dobrom su putu da se plasiraju u finale. Za Tottenham su sigurno najveći problem povrede, odnosno odsustvo napadača Harryja Kanea.

Kane se povrijedio još u meču protiv Manchester Cityja i prema prognozama će biti van terena do kraja sezone. Međutim, navijače Tottenhama danas je šokirao novinar Jim White koji je na Twitteru objavio da će Kane večeras igrati.

"Od izvora ovdje u Amsterdamu sam saznao da će Harry Kane večeras igrati. Vjerovatno ne od početka, ali spreman je za barem pola sata igre", objavio je White.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ova vijest je itekako obradovala navijače Tottenhama jer je Kane otputovao s ekipom u Amsterdam i mnogi su se pitali zašto je to uradio ako je povrijeđen. No, čini se da iza svega stoji veoma lukav plan Pochettina.

Da li će Kane zaista večeras biti u konkurenciji za utakmicu vidjećemo za nekoliko sati. Podsjećamo, meč između Ajaxa i Tottenhama igra se od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi