Navijači u nevjerici: Nastavljen očaj Chelseaja

Southampton savladao Chelsea

Navijači u nevjerici: Nastavljen očaj Chelseaja

M. Šljivak

Fudbaleri Chelseaja poraženi su u 8. kolu engleske Premier lige na Stamford Bridgeu od Southamptona s 3:1.

Odlično je tim Josea Mourinha ušao u meč i prekrasnim pogotkom Williana iz 10. minute su došli do vodstva od 1:0...

Međutim, to je bilo sve od Plavaca danas, jer je ostatak meča potpuno pripao gostima iz Southamptona.

Steven Davis je u 44. minuti susreta postigao prekrasan gol za izjednačenje rezultata na 1:1, da bi u nastavku Sveci sjajnom igrom razbili Chelsea i došli do pobjede.

Do vodstva su gosti stigli u 60. minuti. Grešku odbrane Chelseaja kažnjava Mane, koji matira Begovića za prednost od 2:1.

Novi šok za domaće navijače uslijedio je u 72. minuti. Sada je vezni red jako loše reagovao, akciju je završio Graziano Pelle za velikih 3:1.

Ovo je bio i konačan rezultat susreta, te je Chelsea nastavio sa serijom očajnih rezultata. Asmir Begović je na golu proveo svih 90 minuta.

Premiership, 8. kolo: 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea - Southampton 1:3 (Willian 10' / Davis 44', Mane 60', Pelle 72')

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije