Navijači u Srbiji se vraćaju na tribine
Foto - EPA

Neki spavaju ili šute, a neki rade

Navijači u Srbiji se vraćaju na tribine

M. Šljivak

Navijači u Srbiji moći će da prisustvuju utakmicama od 1. juna.

Krizni štab odlučio je danas da se od 1. juna omogući okupljanje 1000 ljudi na skupovima, a to znači da će se na tribine vratiti i navijači na utakmicama Superlige.

Postoji samo jedan jedini uslov. Navijači će morati da drže metar rastojanja, ali ono što je jako bitno je da će klubovi imati podršku.

Superliga se vraća 29. maja, a već u prvom povratničkom kolu Crvena zvezda bi pobjedom protiv Rada mogla da osigura titulu prvaka. S navijačima bi je proslavili kolo nakon toga protiv ekipe Radnika na Marakani.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Svi u regionu su riješili da igraju fudbal i završe sezonu, samo u Bosni i Hercegovini krizni štabovi šute o svemu, a FSBiH sve uzima zdravo za gotovo. 

Tuga...

Top Komentari

Plavi21
BH SAVEZ NAPOLJE !
3 1
BobPaisley
...zato ce za mjesec dana biti glavno zariste korona virusa u svijetu...ugledati se na Francuze i prekinuti nastavak takmicenja i dodijeliti titulu i mjesta u Europi po trenutnom stanju na tabeli,ovi sto su u zoni ispadanja - pravac druga liga.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi