Navijači u velikoj anketi jasno poručili koga žele u Realu narednog ljeta
Madridski list ponudio je nekoliko opcija, a najmanje glasova dobio je bivši igrač Barcelone Neymar

AS anketirao posjetitelje

Navijači u velikoj anketi jasno poručili koga žele u Realu narednog ljeta

Edmir Škorić

Real Madrid će po svemu sudeći na kraju sezone, tokom ljetnog prelaznog roka, napraviti veću rekonstrukciju ekipu.

Zinedine Zidane je jučer ponovo imenovan za trenera Reala i francuski stručnjak stigao je da vrati ovom klubu stari sjaj. Nakon očajne sezone, Florentinu Perezu je ostalo jedino da zamoli Zidanea da preuzme tim i da pokuša da ga vrati u vrh.

Real je, podsjećamo, ispao iz Kupa kralja, potom i iz Lige prvaka, a u ligi ima veliki zaostatak za Barcelonom.

Kada je odlazio Zidane prošle godine, otišao je i Cristiano Ronaldo i Madriđani su sada praktično bez prave, velike zvijezde. Da, istina da ih ima u Realu dosta takvih (Ramos, Modrić, Bale...), ali Ronaldo je ipak level iznad. Stoga, Kraljevi će na ljeto tražiti novu zvijezdu i nekoga oko koga će se sve vrtjeti i ko će imati tu obavezu da donese trofeje svojim golovima i asistencijama.

Najviše se spominju Eden Hazard, Kylian Mbappe i Neymar, a u velikoj anketi madridskog lista AS, navijači Reala su najviše glasova dali Mbappeu.

Preko 25.000 glasova je dobio Mbappe do objave ovog teksta, dok je oko 17.2000 glasača odabralo Edena Hazarda kao najbolju soluciju za Real.

Slijedi Harry Kane sa preko 9.000 glasova, Paul Pogba sa 8.3000, Sadio Mane sa 7.600, Mauro Icardi sa svega 3.500 i Neymar sa preko 3.100 glasova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pomalo i iznenađujuće loše kotira Neymar, no to je vjerovatno zato što je prije PSG-a nosio dres ljutog Realovog rivala Barcelone.

Anketu možete pogledati OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edy
ljudino pravis greske kad pises,procitaj prije objave i onda stisnes enter,kakvi su to brojevi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti