Rođeni spremni za spektakl

Navijači Veleža okupirali Grbavicu

Rođeni spremni za spektakl

Midhat Šljivak, foto: T. Hebib

Velež večeras na Grbavici dočekuje AEK u prvom susretu 2. pretkola Konferencijske lige.

Navijači Rođenih preplavili su ulice oko stadiona pred ovaj meč i nema dileme da će igrači Feđe Dudića imati veliku podršku sa tribina.

Nekoliko hiljada navijača spremno je dati grla za Velež večeras i svakako se svi nadaju da će mostarski velikan doći do dobrog rezultata u ovom susretu.

Susret Velež - AEK počinje od 20:30 sati, a pogledajte dio atmosfere pred ovaj meč.

Kladionica Mozzart vam omogućava klađenje na ovaj meč. AEK je favorit, a prognozu rezultata OSTAVITE OVDJE.

Dudić: Kvalitetni su, ali nisu vanzemaljci

Trener Veleža Feđad Dudić optimista je pred ovaj meč.

Istakao je da zna kako je AEK favorit, ali da nisu vanzemaljci.

"Davno sam rekao da je sutra utakmica za nas ustvari nagrada za sve što smo napravili. Ako je tako shvatimo, možemo biti pravi. Radi se o kvalitetnom rivalu, nema potrebe da iznosimo hvalospjeve, svi znate ko su oni. Mantalos i Garcia su dva igrača koja odskaču u toj ekipi, iako tu ima još dobrih igrača. Igrači smo sada pokazali kako AEK igra, igramo sa dobrom ekipom, ali nisu vanzemaljci", kazao je Dudić

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Očekuje se vatrena atmosfera.

"Očekujem još bolji ambijent. Navijači nam to uvijek prirede, sada je prilika više da budemo na najvećem nivou, u što ne sumnjam".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Sretno AEK! Nabi torpedovu filijalu u guicu
1 26
arbajram
drago mi je zbog Veleza, kad je vec moj Zeljo truba ...
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi