Navijači Veleža u novoj akciji za voljeni klub

Saopštenje udruženja navijača Mostarski rođeni

Navijači Veleža u novoj akciji za voljeni klub

S. Mlaćo

Navijači su već godinama udarna snaga FK Velež.

Armija navijača iz cijelog svijeta podržava sve akcije kluba iz Mostara,a posebno se ističe udruženje građana Mostarski rođeni koji su prije tri dana održali sjednicu Upravnog odbora te se oglasili saopštenjem za javnost.

"Saldo akcije „WC prema FIFA i UEFA standardima na stadionu Rođeni“ trenutno iznosi 22.417,35 KM. Nakon što smo utvrdili trenutno stanje prikupljenih sredstava odlučili smo da možemo krenuti sa radovima na izgradnji ovog projekta, te smo danas (5.7.2018) posjetili stadion . U razgovoru sa gospodinom Hasićem odlučili smo pričekati čovjeka zaduženog za ovakve projekte u N/F S BiH koji bi u narednom periodu trebao posjetiti naš stadion i dati nam tačne smjernice u izgradnji. Ovim putem Vas sve pozivamo da se u ovu akciju uključite, kako bi Veležovi navijači još jednom dokazali da su bez obzira na trenutno poziciju kluba i njegove rezultate broj jedan u BiH. Želimo prvenstveno da „sebi“ obezbjedimo ljudske uslove za gledanje utakmice, nakon čega ćemo sigurno krenuti u dalje projekte kako na izgradnji infrastrukture, razvoja kluba tako i omladinske škole.

Želimo obavjestiti sve trenutne članove da će se sve njihove uplate: Članarine, donacije i sve ostalo u narednom periodu knjižiti kao donacije. Članom udruženja od dana obavještenja koje će biti objavljeno u narednih nekoliko dana može postati svako ko postane članom FK Velež, odmah direktno u prostorijama kluba. Upis u članstvo će biti besplatan a visina donacije ili pomoći u nekim drugim materijalnim sredstvima će biti dobrovoljna. Na ovaj način želimo omasovljavati naše članstvo i Veležove navijače upoznati sa našim radom, što ćemo također učiniti u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Upravni odbor se zahvaljuje svima koji su do sada učestvovali i učestvuju u našim akcijama. Nama je svaki doprinos važan i mi ga cijenimo, Ovim putem Vas sve pozivamo da nam se pridružite i da pokažemo da su navijači jedan od Veležovih najjačih aduta. Bilo kuda Velež svuda", stoji u saopštenju na službenoj stranici ovog udruženja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cajdras
Ovo je gigant koji se vraca.
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi