Čekajući navijače Sarajeva pristalice Veleža Zenicu boje u crveno

Bliži se finale Kupa

Čekajući navijače Sarajeva pristalice Veleža Zenicu boje u crveno

Admin Čaušević

Od 19 sati na stadionu Bilino polje počet će finale Kupa između FK Sarajevo i FK Velež.

Sigurno je da će oba kluba imati ogromnu podršku sa tribina, a očekuje se oko 10.000 navijača Bordo tima i Rođenih.

Na nešto više od tri sata prije utakmice u Zenici je trenutno više navijača Veleža koji nestrpljivo čekaju početak susreta.

Uskoro će početi stizati i pristalice Sarajeva i sigurno se očekuje pravi spektakl u zeničkom hramu fudbala.

Navijačke skupine Horde zla i Red Army će stići vozom i na putu su za Zenicu. Dolazak navijača iz Sarajeva je planiran za 17, a onih iz Mostara za 18 sati.

Kao što je poznato za utakmicu su najvatreniji navijači oba kluba su dobili po 1.500 ulaznica, dok se ostatak našao u slobodnoj prodaji. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Susret će najbolji bh. sudija Irfan Peljto. Asistirat će mu Senad Ibrišimbeogvić i Arnel Novalić. Četvrti sudija je Miloš Gigović, a dodatni arbitri pored golova će biti Ermin Sivac i Mirza Kazlagić.

Pobjednik će osim trofeja izboriti plasman u drugo pretkolo Konferencijske lige zbog čega je ova utakmica dobila na još većem značaju. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanagoal
Velež je zaslužio Evropsku kartu!
11 1
Nele.
Veci dio BIH je uz Velez. Sretno Mostarci
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi