Navijači Verone protestovali ispred Bentegodija
Foto: EPA

Nakon poraza od Bologne

Navijači Verone protestovali ispred Bentegodija

Ekipa Verone je večeras na svom terenu dočekala Bolognu u utakmici 13. kola Serije A, a iako su domaći dva puta imali prednosti, na kraju su upisali poraz rezultatom 2:3.

Poraz od Bologne je za Vernu bio peti u nizu i deveti u 13 kola Serije A.

Trener Verone Fabio Pecchia je nakon utakmice istakao da njegova ekipa jednostavno nije imala sreće, ali je to bila mala utjeha za navijače.

Prema pisanju portala CalcioNews24 oko 300 navjernijih navijača Verone se nakon utakmice okupilo ispred stadiona Marc'Antonio Bentegodi u znak protesta zbog loših rezultata kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navijači Verone su, u najmanju ruku, ogorčeni zbog igara ekipe i posla kojeg obavlja trener Pecchia, ipak italijanski mediji ističu da tokom njihovog protesta nije bilo incidenata, te da su se nakon određenog vremena mirno razišli.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi