Navijači Zvezde bijesni: Igranje rukom prethodilo golu Džagoeva
Foto: Screenshot

"Crveno-bijeli" minimalno poraženi u Moskvi

Navijači Zvezde bijesni: Igranje rukom prethodilo golu Džagoeva

Crvena zvezda nije uspjela doći do seznacije i plasmana u osminu finala Lige Evrope, pošto je nakon 0:0 u Beogradu, večeras u Moskvi CSKA slavio sa 1:0 i tako izborio narednu fazu takmičenja.

CSKA je do jedinog gola došao u samom finišu prvog poluvremena kada je nakon asistencije Kuchaeva Džagoev rutinski pospremio loptu u mrežu.

Ipak, navijači Crvene zvezde će se teško pomiriti sa ovim golom, s obzirom da je u toku akcije koja je prethodila pogotku fudbaler domaćih Fernandes, čini se, igrao rukom prilikom prijema lopte.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Sudija međutim nije prekinuo igru, pa je CSKA došla do gola, ispostavit će se, vrijednog prolaza u osminu finala Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi