Navijači Zvijezde uz šampionsku pjesmu dočekali svoje ljubimce

Zvijezda slavila veliku pobjedu u Simin Hanu

Navijači Zvijezde uz šampionsku pjesmu dočekali svoje ljubimce

Nogometaši Zvijezde danas su u direktnom međusobnom  duelu savladali jednog od najvećih konkurenata za ulazak u Premijer ligu Slogu u Simin Hanu rezultatom 2:1.

Sjajnu partiju pružili su izabranici Nermina Šabića, te potpuno zasluženo odnijeli tri boda sa vrućeg gostovanja i napravili korak bliže ka Premijer ligi.

Iako je do kraja ostalo još 13 kola, sigurno da je Zvijezda sada prvi favorit za titulu prvaka, a danas su Gradačačani imali i veliku podršu svojih navijača.

Slavlje se nakon meča nastavilo u Gradačcu gdje su najverniji navijači uz pjesmu dočekali Prljaču, Čivića, Cvijanovića, Kapetana, Guzinu, Kesića, Delića, Pršeša i ostale koji nisu krili osmijehe na licu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Gradačcu ponovo vlada velika nogometna euforija, a da li će to biti dovoljno za povratak u Premijer ligu ostaje nam da vidimo.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi