Šabić: Čestitam igračima, a Ziljkiću želim brz oporavak

Trener Zvijezde iz Gradačca

Šabić: Čestitam igračima, a Ziljkiću želim brz oporavak

Zvijezda iz Gradačca je u derbiju 17. kola 1. lige Federacije BiH na gostujućem terenu savladala Slogu iz Simin Hana i tako napravila veliki korak ka plasmanu u Premijer ligu.

Trener Zvijezde Nermin Šabić je nakon utakmice bio veoma zadovoljan ishodom, te je iskoristio priliku da čestita svojim fudbalerima na vrijednoj pobjedi.

"Prije svega, čestitao bih svim akterima današnje utakmice. Moji igrači su vrhunski odradili posao. Sedmicu smo se pripremali za ovu utakmicu, znali smo gdje bismo mogli imati prednost i napraviti razliku i došli smo do važne pobjede", rekao je Šabić, te dodao:

"Atmosfera u ekipi je dobra, vidjeli smo da se to diže na jedan viši nivo. Na ruku nam je išao i teren koji je bio u dobrom stanju. Ponavljam, sve čestitke igračima. Mrlju na utakmicu je bacila ta povreda Almedina Ziljkića, kojem želim brz oporavak".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zvijezda ostaje prvoplasirani tim na tabeli sa četiri boda više od Olimpika, a šest od Sloge.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi