Navijačica prekinuta kad joj je bilo najslađe: "Sve mi uzmi samo njega nemoj"

Neralna scena

Navijačica prekinuta kad joj je bilo najslađe: "Sve mi uzmi samo njega nemoj"

Admin Čaušević

Scena sa utakmice brazilske Serije A je postala jako popularna na interentu. Glavni protagonist je jedna navijačica koja je prekinuta kad je najviše uživala. Sve se desilo na utakmici Cuaiba - Cortinhians. 

I dok mnogi ljubitelji fudbala žive od utakmice do utakmice i jedva čekaju odlazak na stadion, čini se da sa nepoznatom navijačicom iz Brazila to i nije slučaj.

Naime, crnokosa navijačica je zaspala na početku drugog poluvremena utakmice Cuaiba - Cortinhians što zvuči nevjerovatno.

Kamere su uspjele snimiti taj trenutak kada je bila na vrhuncu sna, njeni prijatelji su je probudili, međutim ona se vrlo brzo vratila spavanju.

[twitter]https://twitter.com/midiasoutbr/status/1717355568036188373[/twitter]

Iako se trznula kada su je razbudili bilo joj je važna samo jedna stvar - uzeti svoj mobitel u ruke i ne dozvoliti da ošteti.

Oglasi

Nakon što je njen mobitel završio na sigurnom ona je ponovo odlučila da nastavi spavati, dok su ostali posmatrali susret.

Ko zna šta je razlog njenog spavanja. Možda naporan dan na poslu ili jednostavno nezanimljiva utakmica.

Inače, nekoliko hiljada gledatelja na stadionu Pantanal nije mogla previše uživati u fudbalskoj predstavi pošto je viđen samo jedan gol.

Bez obzira što je prespavala dobar dio utakmice, navijačica se kući vratila nesretna pošto je Cuaiba izgubila sa 0:1. Pobjednika je odlučio Angel Romero deset minuta prije kraja.

Stadion Pantanal je bh. javnosti poznat po čuvenoj utakmici sa Mundijala 2014. godine između BiH i Nigerije kada je sudija pokrao bh. nacionalni tim.

Nigerijci su dobili utakmicu sa 1:0 golom Petera Odemwingea, a sudija Peter O'Leary je poništio gol Edinu Džeki zbog nepostojećeg ofsajda.

Top Komentari

vence
Bila na vrhuncu sna? ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi