"Asmire Begoviću, molimo te da dođeš u naš klub"

Navijači Bešiktaša ga žele

"Asmire Begoviću, molimo te da dođeš u naš klub"

Edmir Škorić

Bh. reprezentativni golman Asmir Begović i dalje ne zna gdje će braniti na kraju sezone.

Begović je trenutno posuđen iz Bournemoutha u Milan i čeka 20. juni i povratak italijanskog fudbala, ali nakon što se okonča sezona, mogao bi napustiti Milan.

Tuttosport je nedavno objavio da na San Siru nemaju plan da zadrže Begovića, koji je došao samo za ovu sezonu kao privremenoi rješenje za drugog golmana pošto je Pepe Reina odlučio da se vrati u Englesku.

Begović je sakupio dva nastupa usljed povrede Gianlugija Donnarumme i nije zakazao, ali u Milanu planiraju više prostora dati talentovanom Plizzariju, koji bi mogao uskoro postati i novi Donnarumma.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Begovića se zanimaju neki klubovi, a zanimljivo da mu se nadaju u turskom velikanu Bešiktašu. Konkretno, navijači tog kluba su uputili brojne komentare na posljednju Begovićevu fotografiju na Instagramu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi