Ne ide mu se iz Barcelone: Griezmann otkrio koji broj na dresu želi nositi naredne sezone

Da li će mu se ispuniti želja?

Ne ide mu se iz Barcelone: Griezmann otkrio koji broj na dresu želi nositi naredne sezone

Endin Čaušević

Francuski napadač Antoine Griezmann prošlog ljeta stigao je u Barcelonu iz Atletico Madrida za 120 miliona eura.

Griezmann je na Camp Nou došao kao veliko pojačanje, ali još uvijek nije u potpunosti uspio opravdati očekivanja. U španskim medijima već su se počele pojavljivati priče da će Francuz na kraju sezone napustiti Barcu, ali to je teško očekivati.

Francuski napadač je dao intervju za španske medije dok traje cijeli haos u Evropi oko pandemije koronavirusa. Griezmann je jasno dao do znanja da želi ostati u Barci i otkrio je koji broj na dresu će vjerovatno nositi naredne sezone.

"Volio bih u Barceloni zadužiti dres s brojem sedam. Veoma mi nedostaje fudbal. Izolacija protiče dobro, ali nemam mnogo toga za raditi. Zaista nemam pojma kada će se lige nastaviti ni kada ćemo mi početi trenirati", rekao je Griezmann.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On se dotakao i Evropskog prvenstva koje je pomjereno na naredno ljeto.

"Žamo mi je što je Evropsko prvenstvo pomjereno, ali to je bila ispravna odluka. To će dobro doći našoj reprezentaciji jer smo imali nekoliko povrijeđenih igrača", dodao je napadač Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi