Ne morate dva puta pogađati ko je autor najljepšeg Rominog gola u protekloj deceniji

Edin Džeko dobio priznanje

Ne morate dva puta pogađati ko je autor najljepšeg Rominog gola u protekloj deceniji

E. Škorić

Edin Džeko je dobio veliko priznanje od Rominih navijača.

Nedavno je Edin proglašen najboljim pojačanjem Rome u protekloj deceniji, a njegov gol u Ligi prvaka protiv Chelseaja izabran je za najljepši od strane navijača.

Iako su igrači Rome postizali fantastične golove zadnjih 10 godina, onaj Džekin Chelseaju je ipak najdraži i najbolji pristašama rimskog kluba.

Tada je nakon duge lopte Fazija volej udarcem matrirao Courtoisa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

larokblum
Strašno, fantastičan pogodak, tehnika, tajming, sve pod konac..... jos u naletu iz voleja..... još na sve to dodaš da je na golu bio baš velik golman... DIJAMANTASTIČNO !!!
13 0
United_HZ
To Edine, forma je prolazna, klasa je vječna
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi