Ne može bez kontroverze: Ramos i Benzema "polupali lončiče", a onda je sudija stupio na scenu

Diskutabilan penal

Ne može bez kontroverze: Ramos i Benzema "polupali lončiče", a onda je sudija stupio na scenu

Admin Čaušević

Utakmica Real Madrida u vrijeme pandemije koronavirusa ne može proći bez kontroverzne situacije, tako je bilo i protiv Villareala. 

U 74. minuti dosuđen je diskutabilan penal za Kraljeve nakon što je Sergio Ramos pao u kaznenom prostoru. 

Sudija Alejandro Hernandez Hernandez kojeg navijači Reala i ne pamte po dobrom iz prošlosti ovaj put je ipak dosudio odluku u korist Reala. 

Nakon što je dosudio penal za Real i nespretnosti Sergija Ramosa i Karima Benzeme domaćim je dao drugu šansu da izvedu kazneni udarac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prilikom prvog pokušaja Ramos je tapnuo loptu, a Benzema pogodio, međutim Francuz je prije vremena ušao u kazneni prostor pa je sve ponovljeno.

U drugom pokušaju napadač je preuzeo odgovornost i sigurno pogodio za 2:0. Kompletnu situaciju pogledajte ovdje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirS
Prethodni penali za Real i nisu bili toliko sporni ali ovo danas je smiješno. Gledam na njemačkom DAZN kanalu i oni se ibrete ovakvoj odluci. Znači vode, Barca kanta...stvarno nije bilo potrebe da im ovo poklanjaju.
11 5
YouTalkinToMe
A ovo je onaj sudija koji ih mrzi i koji se posebno zamjerio ramosu. Sad samo mozes mislit kakvi su oni sto ih gotive.
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi