Ne može Džeko zabiti koliko Vučica može primiti: Roma niže poraz za porazom!
Foto - EPA

Treći uzastopni poraz rimskog tima

Ne može Džeko zabiti koliko Vučica može primiti: Roma niže poraz za porazom!

Midhat Šljivak

Ekipa Rome doživjela je novi poraz u Seriji A. U 24. kolu Vučica je poražena u Bergamu kod Atalante rezultatom 2:1.

Nakon prvog poluvremena rimski tim je imao rezultatsku prednost i to zahvaljujući reprezentativcu Bosne i Hercegovine Edinu Džeku.

Kapiten Rome je u finišu prvog poluvremena iskoristio lošu reakciju protivničkog defanzivca i lijepo je pogodio za prednost svog tima od 0:1 nakon prvog poluvremena.

Ipak, u nastavku Roma doživljava pad u igri, pa je Atalanta stigla do preokreta nakon samo 14 minuta igre u drugom poluvremenu.

Izjednačenje domaćem timu u 50. minuti donosi Palomino, a samo devet minuta kasnije Mario Pašalić odmah po ulasku u igru sjajno pogađa za preorket i vodstvo od 2:1.

Nije Roma do kraja meča uspjela da napravi previše. Atalanta je bez većih problema sačuvala prednost i Vučici je nanijela treći uzastopni poraz.

Očigledno je već da je Roma u velikoj krizi i ekipa Paula Fonsece je sada šest bodova od Atalante koja drži mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serie A, 24. kolo:

Atalanta - Roma 2:1

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ovo je najsmijesniji naslov koji sam ikada procitao, "Ne može Džeko zabiti koliko Vučica može primiti" Dzeki svaka cast, on je dobar igrac ali ne toliko dobar kolko ga neki BH medii podizu. Ja sam jos prije 3 sedmice rekao, da je moguce, da ce Roma uci u seriji slabih rezultata i sta bi moja se prognoza ostvarila, Roma ne djeluje ubijedljivo.
6 11
Benjamingst
Naslov je smijesan. Da Dzeko zabija svaku utakmicu po 2 ili 3 komada ,a da izgube onda bi imalo smisla.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi