"Ne možete porediti Newcastle i Real Madrid, Bale neće otići"

Tako smatra legendarni napadač

"Ne možete porediti Newcastle i Real Madrid, Bale neće otići"

Velšanin Gareth Bale u posljednje vrijeme ponovo se dovodi u vezu s odlaskom iz Real Madrida. 

Bale je i tokom ove sezone bio u nemilosti trenera Zinedina Zidana koji mu je često pokazivao da više nije tako važan igrač za klub kao nekada.

Pominju se razne opcije kada je u pitanju brzonogi krilni fudbaler, a jedan od njih je i Newcastle United.

Jedan od onih koji smatraju da to tog transfera neće doći je legendarni Bugarin Dimitar Berbatov.

"Umoran sam od špekulacija vezanih za Balea. On ima svog agenta, porodicu, okruženje i ako oni misle da je Madrid pravo mjesto za njega, onda nije važno šta neko drugi kaže", poručio je Berbatov za Betfair i dodao:

"Postoji mnogo špekulacija o tome da Newcastle dovodi Bale. On je član Real Madrida dugo godina, osvojo je mnogo trofeja i cijenjen je širom svijeta zbog fudbala kojeg prikazuje. Uz dužno poštovanje, ne možete porediti Newcastle United i Real Madrid".

Također, Bugarin je dodao kako smatra da je Baleu lijepo u Madridu i da je to jedino što se pika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, osim Newcastlea za Balea se navodno interesuju Tottenham, Manchester United, PSG, Bayern Minhen i još neke ekipe.

Tako je gotovo svakog ljeta, ali na kraju uvijek ostane u Realu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Ne možeš porediti niti jedan klub na svijetu sa Real Madridom ! Bez duznog poštovanja , to je tako ! Svidjalo se to kome ili ne !
3 5
GigantMostarski
Para buši gdje burgija neće!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi