Ne, nije videomontaža: Ronaldo je zabio iz slobodnjaka i to na fantastičan način!

Gol koji se čekao

Ne, nije videomontaža: Ronaldo je zabio iz slobodnjaka i to na fantastičan način!

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je prekinuo post dug dvije i pol godine. Konačno je zabio iz slobodnjaka. 

Ronaldo je posljednji gol iz slobodnjaka zabio još dok je igrao za Real Madrid tokom Svjetskog klupskog prvenstva protiv Gremija. 

Od svog dolaska u Juventus imao je mnogo pokušaja iz prekida, međutim niti jednom nije uspio zatresti protivničku mrežu, sve do danas. 

Igrala se 61. minuta susreta protiv Torina kada je sjajni Portugalac udarcem sa oko 25 metara postigao zaista vrlo lijep gol. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...svaka mu cast,iz 200 pokusaja zabio jedan gol...pa da su Pjanic i Dybala zmireci sutali dali bi vise golova...a i ovo je golmanov gol,lopta skoro po sredini gola,ali ipak je ovaj Sirigu malo mladji od mog dede,lik se krece kao na usporenom snimku.
9 17
Bulle
Ovaj bobpaisley ima najjace komentare, zna ljudina sve, jel golman mogo branit, jel penal bio, zna navijace barcelone...sve zna.
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi