Ne odustaju: Benevento dovodi dva velika pojačanja?

Žele ostati u Seriji A

Ne odustaju: Benevento dovodi dva velika pojačanja?

E. Čaušević

Fudbaleri Beneventa uspjeli su proteklog vikenda da savladaju na svom terenu Sampdoriju sa 3:2 i tako upišu svoju drugu pobjedu u Seriji A.

Benevento je i dalje fenjeraš Serija A sa svega sedam bodova iz 20 utakmica, no ovaj tim uspio je da upiše dvije pobjede zaredom. U upravi ovog kluba ne žele odustati od borbe za opstanak i vjeruju da Benevento na kraju može da napravi čudo i naredne sezone igra u Seriji A.

U drugi dio sezone Benevento će uči sa nekoliko pojačanja, a prvi je nekadašnji igrač Tottenhama, Sandro. No, tu se ne žele zaustaviti jer će prema svemu sudeći stići i dva pojačanja iz Turske.

Naime, redi se Theu Bongondi koji trenutno igra za Trabzonspor i Diabateu koji je član Osmanlispora. Radi se o ofanzivnim fudbalerima koji bi u narednim danima trebali biti zvanično predstavljeni kao novi igrači Beneventa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi