"Ne želim se više nikada vratiti u Barcelonu"

Jasna poruka Deulofeua

"Ne želim se više nikada vratiti u Barcelonu"

Endin Čaušević

Španski fudbaler Gerard Deulofeu nije uspio da se izbori za mjesto u Barceloni prošle sezone.

Deulofeu je ponikao u katalonskom klubu, a za prvi tim debitovao je 2011. godine. Ipak, tada je više igrao na posudbama, te je na ljeto 2015. godine otišao u Everton.

Nakon dobre sezone na posudbi u Milanu čelnici Barcelone odlučili su da ga vrate u Barcelonu na ljeto 2017. godine i kupe od Evertona. Deulofeu je stigao kao pojačanje, ali je naredna sezona bila noćna mora za njega.

Deulofeu je polusezonu proveo na posudbi u Watfordu koji ga je ljetos otkupio od katalonskog kluba. Ovaj 25-godišnji igrač je poručio da se više ne želi vraćati u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne, ne ne razmišljam o povratku u Barcelonu. Ne želim se više nikada vratiti tamo jer je prošlo moje vrijeme u tom klubu. Nisam bio razočaran što sam otišao jer sam vidio da to nije mjesto za mene i to je to", poručio je Deulofeu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

e_jbga
Barca ga prati...ima velike planove s njiN
0 0
Bayern Munchen
Pazi zele te nazad
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi