"Ne živim u pećini, boli me ovo!"

Pulišić ne igra, a stalno ga kritikuju

"Ne živim u pećini, boli me ovo!"

E. Škorić

Christian Pulišić ne dobija pravu minutažu i to bivšeg igrača dortmundske Borussije jako frustrira.

On je ovog ljeta došao iz Borussije, a očekivalo se da američki reprezentativac bude jedan od ključnih igrača Chelseaja u ovoj sezoni.

Ipak, on je u prvih osam kola Premier lige odigrao svega 287 minuta, a u nedjelju je protiv Southamptona dobio tek deset minuta igre.

"Nije mi važno koliko me Chelsea platio, meni je važno da dam sve od sebe kad god sam na terenu. Normalno ne mogu u potpunosti zanemariti komentare napisane na društvenim mrežama. Ne živim u pećini, boli me što ne igram. No, ne mogu da se previše osvrćem na kritike i komentare tipa: 'Toliko plaćen, a ništa ne donosi'. Naravno da mi je cilj da igram", kazao je Pulišić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Želim da igram u svakoj utakmici, da budem u prvoj postavi i nadam se da to svi razumiju. To što me ostavi neko na klupi, ne znači da moram odustati od nogometa. Tjera me samo da još više radim. Boli što ne igram, ali siguran dam da će doći moja šansa", poručio je.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi