Nebojša Gavrić tri mjeseca nakon odlaska sa Koševa pronašao novi klub

Karijeru nastavlja u Srbiji

Nebojša Gavrić tri mjeseca nakon odlaska sa Koševa pronašao novi klub

E. Škorić

Bivši igrač FK Sarajevo Nebojša Gavrić karijeru nastavlja u Srbiji.

Gavrić se krajem juna razišao sa FK Sarajevo nakon jedne sezone. Pomalo i iznenađujuće je iskusni veznjak napustio redove bh. prvaka, a novi izazov pronašao je u Srbiji.

"Bila je baš dobra sezona, pogotovo klubu i meni individualno, igrao sam staandarno do prekida, uzeli smo titulu. Ispali smo iz Kupa, tako da smo u nastavku osvojili što smo mogli osvojiti. Nudili su mi da ostanem još godinu pod istim uslovim, ali sam smatrao da je dobra godina i da je pravo vrijeme da to iskoristim i unovčim nekim inostranim angažmanom", rekao je Gavrić nakon što je napustio Bordo tim.

On je u Sarajevu odigrao 19 utakmica prošle sezone i osvojio šampionsku titulu, a njegov novi klub je srbijanski prvoligaš Bačka.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U tom je timu Gavrić ranije već igrao, a upravo odatle je i prešao u Sarajevo. Prije toga je igrao za Voždovac, Mladost, Rudar Ugljevik i Borac Čačak.

Top Komentari

user1595066044
Dobar inostrani angažman nema govora...Al hvala mu što je otišao zato je sad tu Pejović.
9 0
Bordobjeli
Nek ti je sa srećom...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi