"Nećemo dovesti Messija, odakle dolaze te lude špekulacije?"

Direktor Intera poručuje

"Nećemo dovesti Messija, odakle dolaze te lude špekulacije?"

Edmir Škorić

Direktor Intera Piero Ausilio demantuje da bi Lionel Messi karijeru mogao nastaviti u Interu.

Nakon što je Messi zatražio od Barcelone raskid ugovora, opet se pojavila priča da bi Inter mogao da ga angažuje, ali Ausilio tvrdi da te glasine nemaju nikakvu osnovu i da su zapravo - izmišljotina.

"Nećemo dovesti Messija. Ne znam ni odakle su te lude špekulacije potekle. Naravno da svaki klub na svijetu želi takvog igrača, ali realnost i činjenice su drugačije", kazao je direktor Nerazzurra.

Međutim, s druge strane je potvrdio da nije isključeno da klub angažuje iskusnog beka Rome Aleksandra Kolarova i veznjaka Artura Vidala iz Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Velike su šanse da dovedemo Kolarova. Što se tiče Vidala, to je igrač koji nam se dopada. Ali, on je član Barcelone i pratimo situaciju. Ako bude bilo šanse da ga dovedemo - pokušaćemo", dodao je Ausilio.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi