"Nećeš s Krstajićem? Nećeš više nikada igrati za Srbiju"

Darko Kovačević otvoreno

"Nećeš s Krstajićem? Nećeš više nikada igrati za Srbiju"

E. Škorić

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Darko Kovačević izjavio je da je državni tim i grb istog iznad svakog pojedinca.

Kovačević je otvoreno poručio igračima koji neće da nastupaju kod Mladena Krstajića, da više nikada neće igrati za reprezentaciju.

"Bio sam reprezentativac i dio grupe koju su činili veliki igrači, ali i veliki ljudi, bilo je i tada problema, ali uvijek i svuda reprezentacija je bila iznad svih nas, svakog pojedinca. Zato sam, moram priznati, zapanjen nekim intervjuima i dešavanjima, rekao bih, direktno usmjerenim protiv državnog tima i Fudbalskog saveza. I to sve pred najvažniju utakmicu reprezentacije, kada želimo poslije 20 godina da izborimo plasman na Evropsko prvenstvo i uspješno počnemo kvalifikacije", rekao je Kovačević.

Za tim Srbije, sve dokle je Krstajić selektor, ne žele da igraju Luka Milivojević, Matija Nastasić i Ivan Obradović i to su više puta isticali i izražavali nezadovoljstvo nezadovoljni odnosom prema njima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Poštujem do neba igrače, dugo sam jeo taj hljeb i zato neću i ne želim nikog da optužujem već samo da kažem, da nam nije bilo državnog tima, niko od nas ne bi imao veliku karijeru. Ovo naglašavam zato što oni koji sada pljuju u tanjir iz kojeg su jeli ne shvataju da državni tim ne čini jedan čovek, nije to ni selektor, nije to ni sportski direktor, nije to ni jedan igrač...Grb i zastava su iznad svih nas, ljudske sujete i interesa. I niko nikad ne može da uslovljava tu svetinju, nekim svojim izborom".

Top Komentari

mirza24
Krstajic je najveci muljator i papcina u fudbalu . Igraci ga provalili cim je mogao sjesti na klupu svoga ucitelja Muslina
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi