Nedavno mu je Nemanja Bilbija postigao gol, a on se ovog vikenda obrukao

Golman Ulsan Hyundaija pomogao protivničkom timu da ovjeri pobjedu

Nedavno mu je Nemanja Bilbija postigao gol, a on se ovog vikenda obrukao

S. Pašalić

Nekada se u nogometu mogu vidjeti zaista neke neobjašnjive stvari.

Upravo jedna od takvih se desila u Južnoj Koreji gdje je Ulsan Hyundai u okviru playoffa prvenstva ove države dočekao na svom terenu Pohang, a gosti su na kraju slavili sa visokih 4:1.

Rezultat je na poluvremenu bio 1:1, a onda su gosti poveli u 56. minuti sa 2:1. Iako je Ulsan želio stići bar do boda, pred sam kraj utakmice je sve nade domaćim navijačima ugasio upravo golman ovog tima.

Naime, on je krenuo da izvede aut u nadi da što prije vrati loptu u igru kako bi njegov tim pokušao da stigne do izjednačenja.

Međutim, loptu je poslao pravo u noge protivničkom igraču koji nije imao težak posao da povisi na 3:1 s obzirom da je gol bio prazan.

Ulsan je inače nedavno igrao protiv Gangwona za koji je igrao Nemanja Bilbija, a bivši igrač Borca, Sarajeva i Zrinjskog je postigao gol iz penala za 2:1.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi