Nedžibović sjajan protiv Krupe: Nadam se da ću ovako nastaviti
FOTO: Facebook

Mladi golman Slavije pruža sjajne partije

Nedžibović sjajan protiv Krupe: Nadam se da ću ovako nastaviti

Samir Mlaćo

Iako je Krupa bila veliki favorit, nogometaši Slavije uspjeli su u duelu prošlog kola doći do vrijednog boda.

Završilo je 0:0, a sjajnu partiju pružio je golman tima iz Istočnog Sarajeva Nino Nedžibović.

Ovaj 22-godišnjak 'zaključao' je svoju mrežu, te ponovo opravdao povjerenje stručnog štaba.

"Sasvim sam zadovoljan svojim nastupom, samim time što sam proglašen igračem kola, ali i nastupom cijele ekipe protiv tim koji je glavni favorit za uzlazak u Premijer ligu. Posebno vrijedi izdvojiti posljednjih pola sata kada smo igrali sa igračem manje i bili primorani da se branimo, ali smo izdržali pritisak Krupe", ističe Nedžibović.

Dobre partije dale su mu dodatno samopouzdanje.

"Iskreno, iznenada sam dobio priliku koju sam dugo čekao i nadam se da ću dobro nastaviti i da će partije biti primjećene".

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Slavija se trenutno nalazi na šestom mjestu.

"Izuzetno smo mlada ekipa sa dosta potencijala. Tu je jedan stariji i iskusniji nogometaš. Ambicije su da budemo što bliže vrhu tabele", dodao je Nedžibović za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi