Nek' naklapanja završe: "Dijamant potpisuje u četvrtak"
Igrači Rome što su se radovali s Džekom, radovali su se

Najnovija špekulacija

Nek' naklapanja završe: "Dijamant potpisuje u četvrtak"

Poslije 569 preokreta u pregovorima, bar ako je vjerovati inostranim medijima, hoće li ga Roma pustiti za toliko, da li se Chelsea može "ispružiti" pa mu platiti koliko on hoće, ili će radije uzeti Petera Croucha (???)... na pragu je okončanje silovanja mozga.

Nakon što je klub iz Londona dogovorio prelazak Emersona Palmierija, koji bi realno zbog svoje mladosti njima trebao biti prioritet, a s obzirom da je posao planiran u paketu sa Edinom Džekom, jasno je kako je preostalo da se dvije strane - Džekina i Chelseajeva, još malo naduravaju, zatezaju.

Nije to ništa neuobičajeno u svijetu fudbala, pogotovo ovoga današnjeg sa basnoslovnim ciframa. Igrač traži bolje uslove, klub kao ne da, ali se na kraju dogovore na obostrano zadovoljstvo. Ako me već tražite, ne može baš kako vi hoćete, pitam se i ja nešto.

Uglavnom, kome nije preko glave špekulacija, nešto mu nije dobro s glavom. Oni kojima jest, logično jedva čekaju kraj sage, a ona je, kako javlja tuttomercato najavljena za četvrtak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tada bi prema pisanju ovoga portala trebao biti zgotovljen posao i u četvrtak bi trebali vidjeti Edina u novom plavom dresu.

Samo se dogovorite i nek' naklapanja završe, Boga vam...

Top Komentari

pegazus
čemu ovaj mahalizam?
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti