Zaboravljeni Supić u 36. godini dobija novi ugovor

Nekada je branio za BiH

Zaboravljeni Supić u 36. godini dobija novi ugovor

Sjećate li se Nemanje Supića? Golman koji je u eri Ćire Blaževića stajao među stativama reprezentacije BiH trenutno je najiskusniji igrač u timu Crvene zvezde, a u 36. godini će navodno dobiti novi ugovor.

Supiću je po završetku sezone istekao ugovor sa Crvenom zvezdom i bilo je upitno hoće li ostati na Marakani ili ne, međutim srbijanski mediji pišu da je bh. golman postigao dogovor s upravom kluba.

Kako se navodi, Supić će potpisati novi jednogodišnji ugovor i odradit će četvrtu sezonu kao rezerva, a navodno je ulogu odigralo i to što u velikoj mjeri doprinosi dobroj atmosferi među crveno-bijelima.

Podsjetimo, Supić je član Crvene zvezde od 2015. godine. Prethodno je u karijeri branio za Voždovac, Novi Pazar, Javor, Vojvodinu, Čukarički, Zemun, Anorthosis, Timisoaru...

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U dresu sa državnim grbom je upisao osam nastupa.

Top Komentari

Keno
Zadto pisete o ovom cetniku nije mi jasno?? Koju politiku vi vodite ovdje? Ovo je jedan clanak of vas prije nekoliko godina "Supić podržao zločinca: Izdrži Ratko" A sad da citam kako je nas supcic nasao novi klub joj jest mi drago, crko dabogda
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi