Nekadašnji član Željezničara odlazi u Super ligu Srbije

Lazić na prozivci Zemuna

Nekadašnji član Željezničara odlazi u Super ligu Srbije

S. Mlaćo

Danas su sa pripremama za novu sezone Super lige Srbije startali nogometaši Zemuna. Trener Milan Milanović okupio je prvotimce, a prozivci se odazvalo 27 igrača.

U Zemunu su istakli da žele napraviti mega ekipu te se boriti za vrh tabele sa Crvenom Zvezdom, Partizanom, Čukaričkim...

Od novajlija trenera Milanović je na raspolaganju između ostalih imao nekadašnjeg člana Željezničara i Mladosti Doboj Kakanj Milivoja Lazića.

Lazić je posljednji angažman imao u Mladosti, a na kraju sezone je postao slobodan igrač. U minuloj sezoni je upisao 25 nastupa uz pet pogodaka i jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Prethodno je nosio dres Željezničara, Radnika iz Bijeljine, te Rudara iz Ugljevika.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi