Nekadašnji kapiten Sarajeva otišao u Žalgiris
EPA

Napustio Hrvatsku

Nekadašnji kapiten Sarajeva otišao u Žalgiris

Nekadašnji kapiten Sarajeva Ivan Tatomirović skrasio se u Litvaniji.

Tatomirović je posljednjih godinu dana proveo u Hrvatskoj igrajući za zaprešićki Inter, ali kako se nije uklapao u planove novih investitora, promijenio je sredinu.

Svoju karijeru Tatomirović nastavlja u Litvaniji, tačnije u dresu tamošnjeg Žalgirisa, koji ga je putem zvanične stranice već predstavio kao svoje novo pojačanje.

"Radi se o igraču s velikim iskustvom. Igrao je u mnogim ligama, ove sezone u HNL-u nije propustio nijednu utakmicu, a ranije je imao priliku nastupati i za mlađe selekcije reprezentacije Srbije", naveli su, između ostalog, iz Žalgirisa.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Detalji ugovora nisu navedeni.

Za Žalgiris su od bh. fudbalera, podsjetimo, ranije imali priliku igrati Bahrudin Atajić, Semir Kerla... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije