Neke nove Police spremne za debi u Premijer ligi

Leotar domaćin Tuzla Cityju

Neke nove Police spremne za debi u Premijer ligi

A. Čaušević

U 17 sati na renoviranom stadionu Police, Leotar će dočekati Tuzla City.

Nakon intenzivnih radova proteklih sedmica u trebinjskom klubu su ostvarili zacrtano i osposobili su stadiona za igranje u Premijer ligi BiH.

Postavljeno je oko 4.000 stolica na svim tribinama. Proširena je loža za novinare, uređene su svlačionice te je instalirana hitroizolacija na dio tribina.

U Trebinju se nadaju da će stadion biti put jer posljednjih dana u gradu smještenog na samom jugu Bosne i Hercegovine vlada velika euforija.

[twitter]https://www.facebook.com/FKLeotarTB/posts/4840687455946993[/twitter]

Leotar je nakon tri utakmice skupio četiri boda na gostovanjima kod Radnika, Borca i Slobode. Posljednji meč u Premijer ligi na svom stadionu Trebinjci su igrali protiv Borca 4. maja 2014. godine kada je bilo 0:5.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na drugoj strani Tuzla City je sezonu započeo pobjedama nad Sarajevo i Željezničarom te će sigurno nastojati da upiše novi trijumf te zadrži maksimalan učinak. 

Podsjećanja radi, klub koji se tek plasirao u Premijer ligu BiH u prvoj sezoni nije dužan imati reflektore na stadionu za domaće mečeve, dok je u drugoj uzastopnoj sezoni u elitnom rangu rasvjeta obavezna.

Top Komentari

Gs25
Citate li vi sta pise da moraju uraditi reflektore do pocetka sledece sezone, da li je mladost bila posljednje 2god ucesnik u premijer ligi? Jesu li uradili reflektore?
4 1
user1585859035
Gdje su reflektori Mladost nije imala pa su u izbaceni iz lige uf pa ja oni su iz Federacije uredno sve Vico oprosti
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi